Αρχική Σελίδα - Νέα και ενημέρωση - Κατάλληλοι Φακοί Για Έντονη Άσκηση

Κατάλληλοι Φακοί Για Έντονη Άσκηση

Κατάλληλοι Φακοί Για Έντονη Άσκηση
Αν απολαμβάνετε δυναμικές δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, που περιλαμβάνουν πολύ ιδρώτα και υψηλούς καρδιακούς παλμούς, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι μόνο το σώμα σας, που χρειάζεται ενυδάτωση. Οι φακοί σας μπορεί να στεγνώσουν πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει διότι τα δάκρυα του οφθαλμού λιγοστεύουν, και τα μάτια αρχίζουν να στεγνώνουν. Φακοί επαφής οι οποίοι έχουν πολύ υψηλή υδροφιλία, δεν είναι κατάλληλοι για έντονη άσκηση, επειδή βασίζονται στο δάκρυ του ματιού.

Αυτό που χρειάζεστε είναι να οξυγονώνονται καλά τα μάτια σας, χωρίς να ξεραθούν οι φακοί Το Alfalens σας συνιστά ανεπιφύλακτα τους AirOptix Aqua. To κατοχυρωμένo υλικό των φακών AIR OPTIX® διατηρεί την υγρασία, και αποτρέπει τους φακούς από το στέγνωμα - έτσι ώστε οι φακοί σας έχουν άνετη αίσθηση όλη την ημέρα, κάθε μέρα, ακόμα και με σκληρές προπόνησης.

Μάλιστα ακόμα και για εκείνους που βιώνουν την ταλαιπωρία του αστιγματισμού, ακόμα και όταν φορούν φακούς, μπορεί να χάσουν την καθαρότητα όρασης, όταν οι φακοί περιστραφούν πάνω στα μάτια, κατά τη διάρκεια της κίνησης. Όμως οι Αστιγματικοί φακοί AIR OPTIX® FOR ASTIGMATISM με τον επαναστατικό του σχεδιασμό τους, προσφέρουν την αναγκαία καθαρή όραση, γιατί είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην περιστρέφονται πάνω στον κερατοειδή.

Παρόλα αυτά, είναι κάλο να έχετε στο νου σας το εξής: αν το άθλημα σας περιλαμβάνει υψηλές ταχύτητες σε εξωτερικό χώρο (π.χ. ποδηλασία) είναι καλό να φοράτε πάνω από τους φακούς σας γυαλιά Ηλίου ή προστατευτικά γυαλιά.
Πίσω

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img