Αρχική Σελίδα - Νέα και ενημέρωση - Προστασία Για Ερεθισμένα Μάτια

Προστασία Για Ερεθισμένα Μάτια

Προστασία Για Ερεθισμένα ΜάτιαΜήπως υποφέρετε από ερεθισμένα, κόκκινα μάτια? Η αιτίες μπορεί να είναι πολλές αλλά μια από τις ποιο κοινές είναι οι χημικές αναθυμιάσεις. "Oι ευεξάτμιστες οργανικές ενώσεις είναι πραγματικά παντού," λέει η Sonya Lunder, MPH, ανώτερη αναλυτής στην Περιβαλλοντική Εργατική Ομάδα στην Washington. "Είναι μέσα στο σπίτι σας και έξω. Είναι σε καθαριστικά, σε διαλύτες, στα χρώματα τοίχου, σε έπιπλα, χαλιά, και παράγονται με κάθε είδος ρύπανση του περιβάλλοντος, όπως το καυσαέριο."

Αυτές οι ενώσεις, γνωστές και ως VOC, είναι μια από τις κύριες αιτίες για ερεθισμούς ματιών καθώς και αναπνευστικά προβλήματα σε παιδιά. Με τους ACUVUE OASYS μπορείτε να πείτε αντίο σε τέτοιους ερεθισμούς, διότι διαθέτουν την επόμενης γενιάς Τεχνολογία HYDRACLEAR PLUS και μπορούν να προστατεύουν τα μάτια σας όλη την ημέρα - ακόμη και αν βρεθείτε σε περιβάλλον που μπορεί να περιέχει παραπάνω VOC και, είναι εξαιρετικοί αν υποφέρετε από εποχιακές αλλεργίες.

Εκτός από όλα αυτά παρέχουν υψηλή αεροδιαπερατοτητα και έτσι έχετε εκτεταμένη φροντίδα για τους οφθαλμούς σας. Δοκιμάστε τους άφοβα.
Πίσω

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img