Αρχική Σελίδα - Νέα και ενημέρωση - Φακοί Επαφής Soflens COMFORT και Υδρογέλη

Φακοί Επαφής Soflens COMFORT και Υδρογέλη

Φακοί Επαφής Soflens COMFORT και ΥδρογέληΠοιοι είναι λοιπόν οι φακοί επαφής SofLens COMFORT ? Πριν μπούμε σε αυτό, πρέπει να απαντήσουμε σε ένα άλλο ερώτημα. Τι είναι οι φακοί Σιλικόνης Υδρογέλης?
 
Πολλοί μαλακοί φακοί επαφής κατασκευάζονται από ένα εύκαμπτο υδρόφιλο πλαστικό υλικό που ονομάζεται Υδρογέλη Σιλικονίου. Συχνά την μπερδεύουμε με την κατά γράμμα σιλικόνη, η αλλιώς πυρίτιο, ενώ στην πραγματικότητα το Σιλικόνιο που έχουν οι φακοί επαφής, είναι ένα κράμα υλικών Έκτος αυτού καθε εταιρία έχει το δικό τις τύπο Σιλικονίου. Για παράδειγμα οι φακοί επαφής SofLens COMFORT είναι κατασκευασμένοι από hilafilcon B.

Η Υδρογέλη απορροφά σημαντική ποσότητα νερού για να κρατήσει τους φακούς σας μαλακούς και εύπλαστους πάνω στους οφθαλμούς σας. Λόγω αυτής της υδροφιλίας από την οποία χαρακτηρίζονται οι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης, η περιεκτικότητα σε νερό των διαφόρων φακών επαφής μπορεί να κυμαίνεται από 38 έως 75 τοις εκατό (κατά βάρος). Συγκεκριμένα, οι SofLens COMFORT είναι στο 59% υδροφιλίας.

Αυτή η περιεκτικότητα σε νερό των μαλακών φακών επιτρέπει στο οξυγόνο να περάσει μέσα από τους φακούς και να φτάσει στον κερατοειδή ώστε να τον κράτα υγιή κατά την χρήση. Διαφορετικές μάρκες μαλακών φακών επαφής έχουν διαφορετική περιεκτικότητα σε νερό και πάχος φακού. Γενικά, οι φακοί επαφής υδρογέλης που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νερό, είναι λεπτότεροι από τους μαλακούς φακούς που έχουν υψηλή.
Υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στο πάχος και την περιεκτικότητα σε νερό των φακών επαφής υδρογέλης, επειδή οι χρήστες ανταποκρίνονται διαφορετικά στα υλικά.

Για αυτόν το λόγο οι SofLens COMFORT βρίσκονται περίπου στην μέση του εύρους, ώστε να ταιριάξουν με περισσότερους χρήστες.
Οι φακοί επαφής SofLens COMFORT της Bausch + Lomb θα σας δώσουν την κρυστάλλινη όραση με την ανάλογη άνεση που αναζητάτε, κάθε μέρα! Οι SofLens COMFORT είναι κατασκευασμένοι από ένα υλικό ανθεκτικό στις  πρωτεϊνικές εναποθέσεις, που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση, άνεση και οπτική οξύτητα.
Πίσω

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img