Αρχική Σελίδα - Νέα και ενημέρωση - Νέα Υγρά Φακών Επαφής!

Νέα Υγρά Φακών Επαφής!

Νέα Υγρά Φακών Επαφής!Απλά κοιτώντας σε ένα ράφι με προϊόντα που χρειάζονται οι φακοί επαφής σας, μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση με την μεγάλη σειρά προϊόντων, και ιδίως των υγρών φακών επαφής. Αν και τρομακτικό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το πιο βασικό για την φροντίδα των φακών μας: Αν δεν φροντίζουμε για τους φακούς επαφής μας σωστά, μπαίνουμε σε κίνδυνο από μια ποικιλία μολύνσεων των ματιών, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που προκαλούν τύφλωση.

Στην πραγματικότητα όμως, η φροντίδα των φακών επαφής είναι πιο εύκολη από ποτέ. Η ύπαρξη συστημάτων καθαρισμού με ένα μόνο μπουκαλάκι υγρού, καθώς και οι ημερήσιοι φακοί επαφής, σημαίνει ότι δεν χρίζετε να δαπανάτε τόσο πολύ χρόνο και χρήματα στην υγιεινή, όσο πριν από μερικά χρόνια
Το πιο βασικό από αυτά είναι τα Υγρά Πολλαπλών Χρήσεων. Αυτά είναι υγρά διπλής χρήσης που καθαρίζουν από βρομιές τους φακούς επαφής, αλλά και να απολυμαίνουν την επιφάνεια του από μολύνσεις και βακτηρία.

Αν και έχουν σχεδιαστεί για επαρκή καθαρισμό και απολύμανση των φακών με μια απλή μέθοδο έκπλυσης, χωρίς να χρειάζονται τρίψιμο, πρόσφατες έρευνες, δείχνουν ότι το τρίψιμο των φακών μετά από την διαβροχή τους με υγρό πολλαπλών χρήσεων προσφέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Για το λόγο αυτό, πολλοί επαγγελματίες της φροντίδας των ματιών συνιστούν να προσθέσετε ένα σύντομο απαλό τρίψιμο, 10 δευτερολέπτων ώστε να υπάρχει πλήρης ασφάλεια στους φακούς σας.

Το EasySept Hydro, από την Bausch & Lomb, είναι Υγρό όλα-σε-ένα για την αποθήκευση και την απολύμανση των μαλακών φακών επαφής. Περιέχει ένα διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου 3%, και έχει σχεδιαστεί για να είναι απαλό για τα μάτια σας, ενώ προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα της απολύμανσης. Πρόσθετα συστατικά βοηθούν στην υγρασία των φακών σας, και μείνουν άνετοι όλη την ημέρα και απαλλαγμένοι από παθογόνα ή βακτήρια που μπορεί να είναι επιβλαβή για τα μάτια σας. Στην πραγματικότητα, αφού παραμείνουν οι φακοί επαφής στο EasySept Hydro για μόλις τέσσερις ώρες, θα είναι εντελώς απαλλαγμένοι από μικροοργανισμούς και καταθέσεις πρωτεϊνών, έτοιμοι να φορεθούν κατευθείαν!

Το υγρό ReNu MUltiplus Care πολλαπλών χρήσεων, παρέχει ένα μαξιλάρι υγρασίας για τους φακούς επαφής σας. Το ReNu Care έχει αποδειχθεί κατάλληλο για την καταπολέμηση μικροβίων, καθαρισμό φακών, και αφαίρεση ενοχλητικών πρωτεϊνών που πέφτουν καθημερινά στους φακούς επαφής σας. Η καθημερινή χρήση του ReNu Care πολλαπλών χρήσεων εξαλείφει την ανάγκη για ένα ξεχωριστό ενζυματικό καθαριστικό για πολλούς χρήστες φακών.
Πίσω

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img