Αρχική Σελίδα - Νέα και ενημέρωση - Διατήρηση Υγρότητας με τους Biotrue OneDay

Διατήρηση Υγρότητας με τους Biotrue OneDay

Διατήρηση Υγρότητας με τους Biotrue OneDayΑν έχετε θολή όραση, στο τέλος της ημέρας σας , μπορεί να είναι επειδή οι φακοί επαφής σας έχουν χάσει την υγρασία τους, και όταν συμβαίνει αυτό, αλλάζει το σχήμα τους και μειώνετε η καθαρότητα της όρασης. Οι Biotrue ONEDay είναι μια νέα επιλογή για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος.

Το νέο προϊών, όπως λέει η Bausch + Lomb, είναι ένα premium επιπέδου καθημερινής χρήσης ημερήσιος φακός κατασκευασμένος από ένα βιομημιτικό υλικό που ονομάζεται HyperGel (Nesofilcon A) που βοηθά να διατηρηθεί η υγρασία και το σωστό οπτικό σχήμα του φακού, ακόμη και μετά από ώρες.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το υλικό έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο συμβατικών τύπων (υδρογέλες και υδρογέλες σιλικόνης), καθώς περιέχει 78 τοις εκατό νερό (το ίδιο περιεχόμενο σε νερό, όσο του κερατοειδούς) και παραδίδει το οξυγόνο που χρειάζεται το μάτι για να διατηρείται υγιές. Και η εξωτερική επιφάνεια του φακού είναι παρόμοια με το λιπιδικό στρώμα στο δακρυϊκό φιλμ του ματιού, για να αποφευχθεί η απώλεια υγρασίας.


Πίσω

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img