Αρχική Σελίδα - Νέα και ενημέρωση - Πως Επιλεγουμε Χρωμα Φακου?

Πως Επιλεγουμε Χρωμα Φακου?

Πως Επιλεγουμε Χρωμα Φακου?
Οι περισσότεροι έγχρωμοι φακοί επαφής έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται την φυσική εμφάνιση του έγχρωμου τμήματος του ματιού , που ονομάζεται ίριδα. Αυτή η περιοχή αποτελείται από πολύχρωμα σχήματα και γραμμές , οπότε ορισμένοι έγχρωμοι φακοί επαφής διαθέτουν μια σειρά από μικροσκοπικές χρωματιστές κουκκίδες και ακτινικά διατεταγμένες χρωματιστές γραμμές για να βοηθηθούν οι φακοί να φαίνονται φυσικοί στο μάτι.

Οι έγχρωμοι φακοί έχουν τρία είδη αποχρώσεων :

Απόχρωση Ορατότητας. Αυτό είναι συνήθως ένα ελαφρύ μπλε ή πράσινο,  απλά για να σας βοηθήσει να το βλέπετε τον φακό καλύτερα κατά την εισαγωγή και την αφαίρεση , ή εάν τον ρίξετε. Είναι πάντα ένα ασθενές χρώμα και δεν επηρεάζει το χρώμα των ματιών σας.

Ενισχυτική Απόχρωση. Αυτό είναι ένα στερεό, αλλά ημιδιαφανές χρώμα, που έχει στόχο να ενισχύσει το φυσικό χρώμα των ματιών σας. Χρωματιστοί Φακοί με αυτόν τον τύπο απόχρωσης συνήθως είναι καλύτεροι για όσους έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια και θέλουν να κάνουν το χρώμα των ματιών τους πιο έντονο.

Αδιαφανείς Απόχρωση. Αυτή είναι μια μη διαφανή απόχρωση που μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών σας εντελώς. Αν έχετε σκούρα μάτια , θα χρειαστείτε αυτό τον τύπο των φακών επαφής για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας.
Όσο για το χρώμα των φακών επαφής που θα σας ταιριάζει καλύτερα, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες , όπως το χρώμα των μαλλιών σας και τον τόνο του δέρματος. Αλλά , σε τελική ανάλυση, αυτό εξαρτάται από το είδος της βλέμμα που θέλετε εσείς να επιτύχετε - λεπτή και φυσική εμφάνιση ή δραματική και τολμηρή.
Πίσω

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img