Αρχική Σελίδα - ΑΠΟΡΡΗΤΟ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΡΡΗΤΟ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το alfalens.gr κατασκευάστηκε έτσι ώστε να είναι απλό και εύχρηστο για κάθε πελάτη μας, οπότε είναι σημαντικό εσείς, να μας παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, και/ή να στείλουν email στο alfalens.gr.
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους με το alfalens.gr συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων τους για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναλλαγής τους με αυτήν, καθώς επίσης και της διαβίβασης για το σκοπό αυτό των στοιχείων τούτων σε υπαλλήλους και προστεθέντες του alfalens.gr . Δεσμευόμαστε να μην αποκαλύψουμε τα στοιχεία των πελατών μας και των συναλλαγών τους. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από το alfalens.gr . Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Όσον αφορά την ασφάλεια πληρωμών, σας δίνουμε τη δυνατότητα αγοράς και με αντικαταβολή, έτσι ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς στις αγορές σας από το Alfalens.gr, αφού δεν είναι απαραίτητο να εισάγετε στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Συνέχεια

© ALFALENS | σχεδιασμός και φιλοξενία: Hyper Center -

  • img
  • img
  • img
  • img